MONIZE JEWELLERY

Smykker af Frederikke Rasmussen

FINGERRINGE / ØRERINGE

 

Alle smykker fra Monize er designet og håndlavet på eget værksted i Danmark. Der er derfor ikke to af smykkerne som er fuldsændig ens, hvilket gør dem alle helt unikke. Smykkerne laves kun i ædelmetaller, primært sølv, og er derfor af høj kvalitet.

 

Bevar dine smykker rigtigt, så de bliver ved med at stå skarpt og flot. Ungå at vaske hænder med ringe på, og tag altid dine smykker af, når du skal i bad. Alle smykker hos Monize er lavet i 925/- sterling sølv, hvilket gør, at de af naturlig proces vil begynde at oxidere med tiden.

Ungå at de bliver mørke i farven ved at opbevare dem i tætlukkede poser, så der intet ilt kommer til dem. (Med alle ordre følger en pose som du passende kan bruge til dette formål)

Har du valgt at bestille dit smykke i oxideret sølv, skal du forvente at denne overflade også med tiden vil blive mere og mere slidt af. Dette er ikke en fejl i smykket, men en del af looket i form af, at det med tiden bliver et mere rådt smykke at se på.

SNAKE fingerring

 

Fingerring i sterling sølv. Smykket er stemplet med FBR, 925.

Denne ring kan du selv jurstere både op og ned i størrelse. Vælg dog stadig din normale ringstørrelse som jeg kan gå ud fra.

Laves også i oxideret (sort/mørk overflade).

Str. 50 / 52 / 54 / 56 / 58 / 60 / 62


SINGLE ørering (enkel)

 

Ørering i sterling sølv. Smykket er stemplet med FBR, 925.

OBS: Denne ørering er et singlepiece. Det vil sige, at det ikke er et sæt man køber, men én ørering. Det er meningen at den skal sidde for sig selv og kombineres med andre øreringe, for at give det populære asymmetriske look. Vil du derimod hellere have et par, så skal du huske at skrive 2 stk. når du bestiller.

Laves også i oxideret (se billeder).

LOW EAR CUFF ørering (enkel)

 

Ørering/øreklemme i sterling sølv. Smykket er stemplet med FBR, 925.

 

Ear cuffs kan anvendes af alle, da du ikke behøver et hul i øret for at have den i. Øreringen skal placeres som vist på nedenstående billede. Den kan jursteres lidt og 'klemmes' på plads på øret.

 


POINT fingerring


Fingerring i sterling sølv med oxideret overflade.

Smykket er stemplet med FBR, 925.

Denne ring kan du selv jurstere både op og ned i størrelse. Vælg dog stadig din normale ringstørrelse som jeg kan gå ud fra.

Laves også uden sort overflade. (se billeder)

Str. 50 / 52 / 54 / 56 / 58 / 60 / 62

CLIPS øreringe (par)Øreringe i sterling sølv med oxideret overflade. Smykket er stemplet med FBR, 925.


Øreringene laves også uden sort overflade. (se billeder)


SWIRL øreringe (par)


Øreringe i sterling sølv. Smykket er stemplet med FBR, 925.


Øreringene laves også uden sort overflade. 


   Monize

   @monizejewellery

Tlf.  

26170858